Tenisi

Găsiți cele mai bune perechi de tenisi barbati si dama

Converse cele mai populare companii de tenisi barbati și dama. Cel mai popular model este Converse All Stars care a fost purtat de multe generații inclusiv astăzi.

Dar de ce acești tenisi au ajuns sa fie printre cei mai bine vânduți din lume? Unele din motive poate fi, aspectul, confortul, și faptul ca pot fi purtați la multe ocazii, pentru multi aceștia sunt încălțămintea lor zilnica.

Simplicitatea este o componenta majora a acestor teniși. Converse a început în anul 1908 producția acestui model, și modelul de baza a rămas la fel. Partea superioara din pânza cu logoul pe parțile laterale, iar talpa din cauciuc alb cu apărătoare la degete. De asemenea exista modele de tenisi converse din piele.

Multi considere perechile de tenis ca fiind printre cele mai confortabile pe care le-au purtat. Spre deosebire de adidasi, acest tip de incaltaminte este foarte ușor și pânza este foarte flexibila și poroasa permițând aerului sa circule mai ușor, răcorindu-vă picioarele. Tracțiunea tălpii va permite sa pivotați foarte ușor la meciurile de baschet.

Dar desigur aceasta nu este singura marca de tenisi, mai exista și marca de tenisi Lee Cooper care este originala din Marea Britanie inca din 1908.

Lee Cooper este un nume în industria modei asocial cu un stil de viata. Ei oferă a varietate de stiluri de la profesionist la mai cazual și si sunt de asemenea renumiți pentru gama lor de blugi.

Fie ca preferași tenisii converse sau cei Lee Cooper, sunt suntem siguri ca veți găsi pe situl nostru acea pereche confortabila care va definește. Iar online veți găsi mereu cele mai bune oferte.

Tenisi 5.00/5 (100.00%) 1 vote
No comments yet.

Lasă un răspuns